AKTUELNO

Đoganijeva zapostavia Jovanu zbog Slobe.

Kako je poznato da se Jovana Tomić Matora i Luna Đogani poznaju i van rijalitija i na samom početku su jedna drugoj bile velika podrška i prijatelj. Međutim, to se nakon samo nekoliko dana tokom boravka u Beloj kući promenilo.

Foto: Printscreen Youtube

Budući da je blogerka u rijalitiju uplovila u ljubavnu romansu sa Slobom Radanovićem i sa njim provodi najveći deo vremena, ona je zapostavila svoje prijateljstvo sa Matorom.  Sinoć su zadrugari odgovarali na pitanja novinara, a Jovana je iznela mišljenje o njihovom odnosu.

Ja sam znala da između meni i Lune nešto ne štima. Ja sam njoj rekla ne zameram ti što imaš svoj svet, ja imam Sanju. Ja znam da se mi poznajemo spolja, da nikad jedna drugoj ne bi nažao učinile. Obe smo krive, ali itekako ovo što mi sada imamo nije prijateljstvo. Sloba me je više razumeo u nekim trenucima, tešio i bio uz mene nego ona. Ali kako ona kaže "ona ne može ni da pomogne sebi". Mnogo puta mi je došlo da odem i popričam, ali bilo mi je bezveze. Imala sam osećaj da ne mogu da joj se poverim. Posle toga sam izgubila osećaj prijateljstva, ostalo je to ogromno poštovanje prema tome što se poznajemo spolja. Daleko od toga da je to bilo neko pravo prijateljstvo. Po ovome što je ona pokazala, ovo ne može da se nazove prijateljstvom - rekla je Matora.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: OSEĆANJA SU JOJ POMEŠANA! Kija ne može da prizna da je prestala da VOLI Slobu! On i Luna izleteli iz Bele kuće! (VIDEO)

Sanja je takođe iznela mišljenje o Đoanijevoj, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'